Digital-nomad-Joeri

Digital nomad

Sinds november 2019 leef ik een digital nomad bestaan. Samen met mijn partner heb ik een ‘one way ticket’ naar Azië gekocht. Zonder vaststaande einddatum zijn wij de wereld aan het rondreizen. Het huidige digitale tijdperk maakt het mogelijk om vanaf iedere locatie in de wereld te werken. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een laptop, een goed werkende internetverbinding en een kop koffie. Contact houden met klanten gaat gemakkelijk via apps als Skype, Facetime en WhatsApp.

Trein-Joeri

Digitale nomaden zijn mensen die locatie-onafhankelijk zijn en technologie gebruiken om hun werk uit te voeren. Digitale nomaden werken op afstand, telewerken in plaats van fysiek aanwezig te zijn op het hoofdkantoor of kantoor van een bedrijf. De levensstijl van de digitale nomaden werd mogelijk gemaakt door een aantal innovaties, waaronder goedkope internettoegang, smartphones en Voice over Internet Protocol (VoIP) om contact te houden met klanten en werkgevers

– Investopedia.com

Door een steeds veranderende omgeving die buiten de drukke maatschappij vol verplichtingen ligt is er maximale ruimte voor het creatieve proces. Ik combineer het reizen graag met werk dat ik leuk vind. Op deze website kunt u ook hierover meer informatie vinden. Indien u geïnteresseerd bent in mijn digital nomad leven dan kunt u mij en mijn partner volgen op www.globetotravel.com.